۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۹:۲۹

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان:

۲۰۰۰ معلم قرآن در استان سمنان تربیت شدند/ فعالیت ۵۰ موسسه قرآنی

۲۰۰۰ معلم قرآن در استان سمنان تربیت شدند/ فعالیت ۵۰ موسسه قرآنی

سمنان - مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان با اشاره به اینکه اشاعه فعالیت های پایه ای قرآن کریم در استان از رسالت های این سازمان است، گفت: دوهزار معلم قرآنی تا کنون در استان تربیت شده اند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام علی شکری عصر چهارشنبه در آئین تجلیل از چهره های ماندگار قرآنی استان سمنان به میزبانی مجتمع ولایت شهرستان سمنان، با اشاره به اقدامات اداره کل تبلیغات اسلامی استان در سال های اخیر، ابراز داشت: علاوه بر تربیت دوهزار معلم قرآنی که در شته های مختلف حفظ، قرائت، روانخوانی و روخوانی از سازمان تبلیغات اسلامی گواهینامه تخصصی دریافت کردند، ۴۰معلم روخوانی قرآن برای شهرها و روستاهای استان و همچنین ۲۰ممتحن مسابقات سراسری قرآن کریم نیز تربیت شده اند.

وی افزود: این میزان تربیت نیروهای متخصص خوشبخانه تا حد زیادی توانسته اند تا نیازهای داخلی استان اعم از برگزاری مسابقات، رویدادهای قرآنی، آموزش و اشاعه فرهنگ دینی را برطرف کند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان با بیان اینکه در این استان ۲۰موسسه قرآنی وجود دارد، گفت: این اداره کل تا کنون به ۲۰موسسه قرآنی، ۲۷خانه قرآنی شهری و ۱۳خانه قرآنی روستایی مجوز فعالیت داده است.

شکری با بیان اینکه واگذاری اعتبارات به اتحادیه های قرآنی اقدامی مثبت به سوی افزایش تعداد این موسسات است، بیان داشت: از زمانی که اتحادیه موسسات قرآنی اعتبارات خود را به صورت مشخص دریافت می کنند برنامه های قرآنی جهش رو به جلو داشته است.

وی همچنین با بیان اینکه نظام قرآنی موجود در کشور با مصوبه شورای عالی توسعه فعالیت های قرآنی ساماندهی خوبی پیدا کرده است، تصریح کرد: همه این موارد، می تواند خبرهای خوشی در زمینه قرآن کریم باشد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان افزود: امروز علی رقم همه مشکلات، سازمان تبلیغات اسلامی در زمینه اشاعه سبک زندگی قرآنی فعالیت های بسیار خوبی را در دستور کار قرار داده که از جمله آنها می توان به برنامه های مذهبی، ساماندهی تشکل های دینی، مذهبی، کانون مداحان و ... اشاره کرد.

شکری با بیان اینکه فقر قرآنی یکی از معضلات جامعه امروز است، گفت: اگر در طول تاریخ انقلاب اسلامی به آموزه های دینی توجه ویژه ای می شد و اعتبارات خاص در این زمینه صرف می شد قطعا امروز شاهد کم سوادی قرآنی در بین فارغ التحصیلان دانشگاهی و اقشار مختلف نبودیم.

وی افزود: زندگی قرآنی در چارچوب شریعت اسلامی مقوله ای است که مورد توجه همه دستگاه های فعال در حوزه قرآنی بوده است.

در این آیین که محمد رضا خباز استاندار سمنان، مهدی قره شیخلو رئیس دارالقرآن الکریم سازمان تبلیغات اسلامی، جمعی از مدیران کل دستگاه های اجرائی و مدیران اداره کل تبلیغات اسلامی و حافظان و قاریان قرآن حضور داشتند، یازده چهره قرآنی استان تجلیل شدند.

کد خبر 3662613

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha